De zoektocht naar oud-leden

Op 30 juni 2019 organiseren wij een Open Dag, waarbij wij alle oud-leden van harte uitnodigen. Inmiddels hebben al ruim 150 oud-leden een brief van ons ontvangen met een uitnodiging. Het gilde heeft in de oude archieven de onderstaande namen gevonden, maar heeft geen idee hoe we deze personen kunnen bereiken. Hieronder de lijst met namen:

G. Bogers _ P. Boudewijns _ H. v.d. Broek _ P. Bruininx _ Th. Claessen _ Jan-Willem Cornelisse _ Henk Daams (trom instr) _ H. v. Dam _ Wilco Dekkers _ Johannes Dijkema _ Martien Fransen _ T. v.d. Heuvel _ Bart Houbraken _ Michiel Jacobs _ Pieter Krol _ H. v. Liemd _ Theo Scheepers _ L. Sneeboer _ Roland Snijders _ F. Spijkerman _ Wouter Tuit _ Stefan Velings _ Tom Verhoef _ Christiaan Vogelzang

Mochten hier reeds overleden personen tussen staan, dan bieden wij onze oprechte excuses aan. Misschien ben jij of ken jij nog oud-leden die geen bericht hebben gehad? Alle mogelijke informatie kan gestuurd worden naar onze e-mail adres. Bij voorbaat dank!