Ere hopman Wim Dekkers overleden.

Na een langdurige periode van verpleging is in de morgen van 26 maart, onze ere hopman van het Sint Martinus Gilde van het Heilig Sacrament

Wim Dekkers

op 86-jarige leeftijd overleden.
Wim was lid sinds 1972. Vanaf het begin zat hij ook in de overheid van het gilde. In 1984 werd hij hopman, als opvolger van Pau van den Eijnden. Met trots liep hij 28 jaar lang voorop bij ons gilde. In 2012 deed hij een stapje terug vanwege zijn hoge leeftijd. Hij was toen 40 jaar lid van het gilde en 40 jaar bij de overheid. Vanwege deze verdiensten kreeg hij daarbij “Het gouden schild van Kring Kempenland” opgespeld. Hij was trots om daarna de ere hopman van zijn eigen gilde te mogen zijn.

De plechtige afscheidsdienst zal worden gehouden op zaterdag 30 maart om 09.00 uur in het Crematorium Rijtackers, aan de Anthony Fokkerweg 150 te Eindhoven. Na de dienst is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer van het crematorium.