Jubileumjaar (60)

Dit jaar vieren we het feit dat het gilde 60 jaar geleden nieuw leven is ingeblazen. Men kan niet zeggen dat het gilde slapende was, maar de activiteiten stonden op een laag pitje. Het was Pau van den Eijnden die het initiatief nam en het gilde bloeide in een korte tijd op tot een gilde van formaat. Drie van de jubilarissen van dit jaar (Theo van den Heuvel, Jac van Herk en Gerrit Caris) hebben deze heroprichting van het begin af meegemaakt. Zij zullen op de teerdag (22 juni) dan ook gehuldigd worden. Een week later zal er een open dag worden gehouden op het schietterrein. Noteer deze datum maar in je agenda: 30 juni 2019. Daarbij zullen alle (oud)leden worden uitgenodigd. Verder zal de Dommelse bevolking worden uitgenodigd om zelf eens te proeven aan de activiteiten van het gilde. Ook zal er dan voor de eerste keer een burgerkoning worden geschoten. De deelname hieraan is vrij (18+).